Forside    Taler    Kap Verde    Møder    Tema    Børnekirke    Billedarkiv    Kontaks os    Links

Blåkildekirken
Blåkildevej 1 - 2630 Taastrup tlf. 5387 8585

KRAV OM MUNDBIND/VISIR I BLÅKILDEKIRKEN

Fra torsdag den 29. oktober skal du bære mundbind eller visir i Blåkildekirkens lokaler med offentlig adgang, Kravet om mundbind/visir gælder frem til 2. januar 2021.

Når du besøger eller deltager i en aktivitet i kirken i et lokale med offentlig adgang, skal du overholde det gældende krav om brug af mundbind/visir.

Du skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når du går ind og ud af lokalet, og når du bevæger dig rundt i lokalet.

Kravet gælder ikke, når du sidder ned eller knæler under aktiviteten. Heller ikke når du som led i en kirkelig handling kortvarigt rejser dig op, for derefter at sætte dig ned igen på samme plads.

Kravet om mundbind gælder ikke for præster og andre forkyndere, ved nadver, er der ikke krav om, at du bærer mundbind eller visir, når du går op til alteret og senere går tilbage til din plads.
Kravet om mundbind eller visir gælder ikke ved sang, Her gælder fortsat reglerne om arealkrav (4 m2 pr. person) og afstandskrav ved sang (2 m fra næsetip til næsetip).