Forside    Taler    Kap Verde    Møder    Tema    Børnekirke    Billedarkiv    Kontaks os    Links

Blåkildekirken   
Blåkildevej 1 - 2630 Taastrup tlf. 5387 8585


MILLES VIDNESBYRD

Milles vidnesbyrd efter hendes dåb på sommerlejren 2007

 

                         

Jeg skriver til Jer fordi jeg blev døbt på sommerlejren i sommers og har gennem min mor, Lone, fået at vide at hvis jeg havde et vidnesbyrd, måtte jeg gerne fortælle det til Jer.

Umiddelbart synes jeg ikke at jeg havde oplevet noget specifikt, men efter et par dages tænken, fandt jeg ud af at der faktisk var sket noget i mit liv, siden dåben i sommers.

Jeg blev døbt fordi jeg længe har ønsket at sige ja til Gud og have ham i mit liv, men jeg har ikke haft nogen tilknytning til en menighed, da jeg bor i Svendborg og ikke kender nogen kristne mennesker herovre. Så da jeg hørte, at i havde døbt en anden pige, sprang jeg til ;)

Efter dåben, har jeg oplevet at Gud har bosat sig i mit hjerte og i min sjæl. Jeg kan mærke, at han er med mig uanset hvor jeg er, og hvad jeg foretager mig. Jeg er blevet mere opmærksom på, at tage Herren med på råd, og bede næsten dagligt og når jeg har brug for det i mit hjerte.

Jeg føler en ny indre ro, som kan hvile i, at jeg ved Herren er der for mig og bor i mig. Jeg kan lægge mine problemer i Herrens hænder og trygt vide at han vil sætte englevagter omkring mig når jeg føler mig utryg og har brug for Ham.

Jeg har også mærket en stærk modgang. Jeg har oplevet flere forskellige ting i mit liv siden dåben, som jeg stærkt føler kommer fra den onde. Jeg er blevet modarbejdet, fordi jeg har sagt ja til Herren. Men Herren har været med mig og jeg har kunne afvise den onde og hans gerninger, fordi Gud er kommet ind i mit liv igen.

Jeg håber I kan bruge dette lidt korte vidnesbyrd til at vise vejen for andre mennesker.

 

Kærlig Hilsen Mille Wikkelsø, Datter af Lone Vikkelsøe.
 

Siden er opdateret: 01-05-2020 08:21