Forside    Taler    Kap Verde    Møder    Tema    Børnekirke    Billedarkiv    Kontaks os    Links

Blåkildekirken   
Blåkildevej 1 - 2630 Taastrup tlf. 5387 8585


Bed for mig

Går du hver dag og tumler med problemer, ikke problemer af de små, men problemer som du ikke kan klare selv, problemer som virker på dig, større end et stormvejr, måske nærmere en ORKAN. Har du forsøgt at tale med en læge, psykolog eller anden uden at du har fundet roen eller svaret på dine problemer eller spørgsmål. Vi kan ikke hjælpe dig eller kender ej svaret på dine spørgsmål, men vi kender én, en som kan hjælpe dig!!!

Har du en sygdom som plager dig, vil vi gerne sende dig en bede klud, denne ligger du på stedet som er plaget, vi i kirken har alle bedt ved kluden før den sendes til dig. Skriv trygt til os, læs mere på dette link: "bede klud"
du kan bruge linket til en mail nederst på siden her.

Vi tror på Jesus, Guds søn, vi ved han har gået her på jorden, vi ved at Jesus har hjulpet mange mennesker og vi TROR også Jesus kan hjælpe dig...

Vi så helst at du kom forbi vores Kirke en søndag kl. 11, men det er ingen betingelse, vi søger ikke nye medlemmer, men ønsker at hele vores hjerte at hjælpe dig til et bedre liv med Jesus i centrum.
 

Fortæl os om dine problemer, og hvad du ønsker vi skal bede Jesus gøre for dig, Skriv til os på bedformig@blaakildekirken.dk eller ring på 43 52 96 90, vores telefonsvarer er tændt 24 timer i døgnet, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

Siden er opdateret: 01-05-2020 08:26