EFTERÅRSSTÆVNE

Blåkilde Frikirke uge 42-2017
torsdag til søndag fra 19. oktober til 22 oktober 2017.

Jesus siger "kommer du? det vil jeg sætte pris på"

Det var vores erfaring, at alle ikke har, eller kunne få fri fra arbejdet i hele uge 42. Derfor gentog vi sidste års model.

Det blev til en forlænget weekend i uge 42.

programmet så sådan ud.

Vi begyndte torsdag aften d. 19. oktober 2017, kl. 19:30, efter mødet blev der serveret lidt mundgodt.

fredag d. 20. oktober 2017, formiddagsmøde fra kl. 10:30 efter mødet bød vi på fælles spisning.

fredag d. 20. oktober 2017, aftensmøde fra kl. 19:30 efter mødet blev der serveret lidt mundgodt.

lørdag d. 21. oktober 2017, formiddagsmøde fra kl. 10:30 efter mødet bød vi på fælles spisning.

lørdag d. 21. oktober 2017, aftensmøde fra kl. 19:30 efter mødet blev der serveret lidt mundgodt.

søndag d. 22. oktober 2017, formiddagsmøde fra kl. 10:30 efter mødet bød vi på fælles spisning.

Før formiddagsmøderne var der fælles morgenmadspisning i kirken fra kl. 09:30 hvor mange deltog

Blåkilde Frikirken bød på mad fra Sydstrandens slagter i Dragør.

fredag fik vi:
Varm glaseret skinke
Oksefilet m/ glaserede løg
Fløde-kartofler
Blandet grøn salat
Dressing
Flute og smør
Til dessert IS

Lørdag blev det:
Pølsebord & oste
Flere forskellige slags pølser og oste.
Patéer
Leverpostej
Brød, smør & fedt
Til dessert fromages

Søndag rundede vi af med:
Varm glaseret skinke
Oksefilet m/ glaserede løg
Fløde-kartofler
Blandet grøn salat
Dressing
Flute og smør
Til dessert 3 slags

Tilmelding til spisning var nødvendigt for at der er mad til alle..

flere gav John besked på mail jo@blaakildekirken.dk samt i kantinen

Møderne blev indledet ved forstander Villy N. Andersen.

Hvis man ser tilbage på sommerstævnet, of efterårsstævnet arbejdede Jesus med sjælen,
og kun Jesus vidste, hvad vi havde brug for på efterårsstævnet!! vi er ikke i tvivl
Jesus arbejdede med hver enkelte på stævnet, og ingen rejse hjem som den samme!!
Tak kære Jesus for den du er.

Siden er opdateret: 27-10-2017 09:29