BØRNEKIRKE

e-mail: bornekirken@blaakildekirken.dk

... men Jesus kaldte børnene hen til sig og sagde: "Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres". Luk 18,16

Børnekirken blev startet i 2006, alle både børn og voksne var glade for dette tiltag i Blåkildekirken. I børnekirken taler vi om flere emner på børnenes niveau. som f.eks. Jesus har også været barn engang...

Børnekirken har købt en ny sangbog, som henvender sig til de lidt større børn. Sang bogen hedder "Glad sang"

Sangbogen indeholder følgende sange, tryk her

Vi kunne godt tænke os flere børn og voksne, med gode ideer og lyst til at præge dagen med børnene i centrum i musik, sang og tale. Har du selv børn og gerne vil dele søndagen med andre børn kontakt os gerne på mail bornekirken@blaakildekirken.dk eller læg en besked på vores telefonsvarer Tlf. 43 52 96 90

Har du ønsker eller ideer til arbejdet i Børnekirken, eller ønsker du at deltage i dette spændende arbejde med børnene, kontakt Åse på mail, brug dette link.
mail til Børnekirken

LILLE SANG og SYNG OG MAL

BørneKirken har købt sang cder og malebøger, men flere kristne emner. Disse vil snart blive taget i brug, for på en sjov måde at fortælle om Gud og Guds elskede søn Jesus. CD'erne og bøgerne hedder "syng og mal" og "Lille sang" Åse har bestemt sig for at alle børn skal have en CD, det bliver CD'en "lille sang" , den vil blive indkøbt og udleveret snarest.

Du kan her høre et par smags prøver fra de to CD'er. denne er fra Lille sang  "Jeg kan ikke se" og denne fra Syng og mal  "Du er dig, og du duer" Du skal ikke downloade disse sange men bare trykke på titlen for at høre dem.

JERIKOROSEN

Jerikorosen foldede sig ud i Blåkildekirkern - børn fik en med hjem. Børnene hørte eventyret om Jerikorosen -  bogen fik de med hjem. Alle hyggede sig med fortællingen.

Jerikorosen er en besynderlig plante, som er et af naturens undere. Den ligner kun en tot vissent græs, men lægges den i vand, bliver den grøn og folder sig ud. Fjernes den fra vandet,  vil den efter kort tid indtørre og igen ligne en livløs knold. Jerikorosen kan aldrig dø. Selvom den ligger gemt væk i en kommodeskuffe gennem flere år, kan den "vækkes til live" med lidt vand. Sådan kan underet gentages igen og Igen. I nogle lande er det almindeligt at lade den gå i arv fra slægt til slægt, og ved juletid lade den folde sig ud til glæde for børn og voksne.

*

Børnekirken har købt Legestue og bibelfortælling + tillæg 1 ”Lille æske” for de 0-6 årige. Det ser meget lovende ud. Åse glæder sig til at vise dig det.

De mindstes bibel er især henvendt til de 3 - 6 årige, men andre må også gerne kigge med!

Der er fuld fart over feltet i de mindstes bibel!!  forfatteren synne Garff og billedmagerne Lillian Brøgger og Cato Thau-Jensen fortæller i et uhøjtideligt sprog og sprudlende illustrationer 50 af Bibelens allerbedste historier for de mindste børn. Historierne er velegnede til oplæsning, og bogen byder på masser af overraskelser, som nok skal vække ethvert barns nysgerrighed.

Skulle du måske selv ønske bogen til dit barn kan følgende link bruges: De mindstes Bibel

*

Børnene øver nogle sange og de glæder sig til de skal synge dem for de voksne.

Sange i Børnekirken

Se, jeg har to stærke hænder.

Se jeg har to stærke hænder,
de kan slå, og de kan rive,
de kan tage, og de kan give,
men nu vil jeg give dem til Gud

..//Alt, som Jesus siger til mig
Alt, som Jesus siger til mig
vil jeg gøre og ikke sige nej..//

2 gange

Dyb og bred, dyb og bred

Der er en flod, som løber dyb og bred,
Dyb og bred, dyb og bred.
Der en flod, som løber dyb og bred

Den løber til dig, den løber til mig.
Den hedder livets flod, halleluja!
Den er dyb og bred, dyb og bred.
Der er en flod, som løber dyb og bred

Han har kastet alle mine synder bag sin ryg.

Han har kastet alle mine synder bag sin ryg
bag sin ryg, bag sin ryg, bag sin ryg.
Han kastet alle mine synder bag sin ryg
Han ser dem aldrig mer.

Ligesom østen er fra vesten, er de langt fra mig
er de langt fra mig, er de langt fra mig
Ligesom østen er fra vesten, er de langt fra mig
Jeg ser dem aldrig mer.

Peter ud på vandet gik

Peter ud på vandet gik,
da han så på Jesus.
Paulus altid sejer fik
ved tro på Herren Jesus

Zakeus var en lille mand,
op i træet kravlet han.
I hjertet han et ønske bar,
og det var at se Jesus.

Det lille lys jeg har

Det lille lys jeg har,
det skal lyse klart.
Det lille lys jeg har,
det skal lyse klart.
Lyse klart, klart, klart, lyse klart.

Djævelen vil det puste ud,
Men det skal lyse klart.
Djævelen vil det puste ud,
Men det skal lyse klart.
Lyse klart, klart, klart, lyse klart.

Siden er opdateret: 08-04-2017 17:06